Maatregelen ivm Corona virus

Beste klanten, 

Er is overleg geweest met het Ministerie van LNV over de werkzaamheden van fysiotherapeuten en dierenfysiotherapeuten. Het Ministerie van LNV ziet ten aanzien van dierfysiotherapie geen bezwaar in het continueren van behandelingen/contactmomenten zolang de algemene omgangsregels en regels ten aanzien van hygiëne in acht genomen worden.

We nemen alle onderstaande maatregelen in acht:

  • Wij zullen ons houden aan de hygiëne voorschriften van het RIVM. Alle contact punten worden na elk consult gereinigd. Ik was en desinfecteer mijn handen voor en na elk consult.
  • Wij werken 1 op 1. Komt u met meer personen dan vragen wij deze niet bij de behandeling aanwezig te zijn. Ook mag u, als dat mogelijk is, uw dier bij ons achterlaten als wij behandelen. Blijft u erbij, dan houden we zoveel mogelijk afstand van elkaar.
  • Wij schudden geen handen. 
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en evt. andere klanten die u tegenkomt. U wacht het best in uw auto of buiten totdat de therapeut u komt halen voor de afspraak.
  • Voelt u zich niet fit of heeft u klachten die met het corona virus te maken kunnen hebben, kom dan alstublieft niet zelf naar de afspraak. Misschien kunt u iemand anders vinden die met uw dier kan komen. Zo niet, zeg de afspraak dan af. Wij zullen de afspraak dan niet in rekening brengen. 
  • Als de therapeut zelf ziekteverschijnselen vertoont wordt er uiteraard niet gewerkt en zal de afspraak verzet moeten worden.

Bij twijfel om wel of niet te komen kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij wensen iedereen veel gezondheid toe!

T: 0613270716
E: info@animaldynamics.nl