Maatregelen ivm Corona virus

Beste klanten,  Er is overleg geweest met het Ministerie van LNV over de werkzaamheden van fysiotherapeuten en dierenfysiotherapeuten. Het Ministerie van LNV ziet ten aanzien van dierfysiotherapie geen bezwaar in het continueren van behandelingen/contactmomenten zolang de algemene omgangsregels en regels ten aanzien van hygiëne in acht genomen worden. We nemen alle onderstaande maatregelen in acht: … Lees meer »

Open dag 30 juni!

Op zaterdag 30 juni houden wij een open dag waarbij u kennis kan maken met Fysiotherapie, Hydrotherapie en Hersenwerk voor honden. De open dag wordt gehouden bij Hydro Hond, het hondenzwembad in Schoorl. Programma open dag Dierfysiotherapie Gratis Fysio Check voor je hond! Laat uw hond nakijken door Dierenfysiotherapeut Kim Ligthart van Animal Dynamics Dierfysiotherapie. … Lees meer »

Openingsactie!

Om te vieren dat we over een nieuwe praktijkruimte beschikken hebben we een leuke openingsactie! 15 % korting op een intake! De kortingsactie is de gehele maand maart geldig op een intake, en geldt alleen voor afspraken in de praktijkruimte in Heerhugowaard. Hopelijk tot snel op de Jan Glijnisweg 18A  in Heerhugowaard!

Nieuwe praktijkruimte!

Goed nieuws! Vanaf 1 maart heb ik een praktijkruimte tot mijn beschikking. De praktijkruimte is gevestigd in Heerhugowaard op het terrein van hondentraining Yvonne van der Meer. Adres: Jan Glijnisweg 18 A 1703 RL Heerhugowaard Vanaf 1 maart kunt u terecht op mijn nieuwe locatie. De behandelingen aan huis blijf ik nog steeds doen, zolang … Lees meer »

Aangepaste tarieven vanaf 1 januari 2018

Beste klanten, Vanaf 1 januari zijn de tarieven aangepast. Zie hieronder de nieuwe tarieven: Hond Intake, eerste consult €60,- (60 minuten + onderzoeksverslag naar de dierenarts en oefenschema op maat) Vervolg consult €52,50 Behandeling vindt plaats bij u thuis of op een van mijn behandellocaties. Reiskosten voor aan huis behandelingen bedragen €0,19 cent per km (afstand wordt berekend vanaf … Lees meer »

Hydrotherapie voor honden

Hydrotherapie wordt veel toegepast bij de behandeling van orthopedische of neurologische aandoeningen, zowel bij de mens als bij het dier. Hydrotherapie kan bestaan uit zwemmen in een zwembad of lopen op een loopband in een daarvoor bestemde aquatrainer. Bewegen in water is namelijk een effectieve en veilige manier van revalideren. Tijdens het zwemmen of lopen in … Lees meer »