Open dag 30 juni!

Op zaterdag 30 juni houden wij een open dag waarbij u kennis kan maken met Fysiotherapie, Hydrotherapie en Hersenwerk voor honden. De open dag wordt gehouden bij Hydro Hond, het hondenzwembad in Schoorl.

Programma open dag

Dierfysiotherapie
Gratis Fysio Check voor je hond!
Laat uw hond nakijken door Dierenfysiotherapeut Kim Ligthart van Animal Dynamics Dierfysiotherapie. Zij kan onderzoeken of uw hond ergens last van heeft en misschien baat zou hebben bij fysiotherapie. Dierfysiotherapie heeft als doel problemen in het bewegingsapparaat te verhelpen en te voorkomen en daarmee het welzijn van het dier te bevorderen. Denk hierbij aan problemen in de wervelkolom, spieren, pezen, gewrichten en zenuwen. De kleinste beperking kan al van invloed zijn op het welzijn of prestatieniveau van het dier. Fysiotherapie kan hierbij uitkomst bieden.

Hydrotherapie
Gratis kennismaking met Hydrotherapie in het zwembad!
Hydrotherapie wordt ingezet als effectief middel tijdens het revalideren van honden, na bijvoorbeeld operaties of blessures. Ook bij veel voorkomende gewrichtsaandoeningen zoals bijvoorbeeld Artrose, Heupdysplasie en rugklachten kan hydrotherapie uitkomst bieden!
Houdt uw hond van zwemmen? Of vindt hij dit juist een beetje spannend? U kunt uw hond kennis laten maken met zwemmen in het zwembad onder leiding van Hydrotherapeut Sylvia Kuin van HydroHond.

Hersenwerk
Gratis kennismaking met Hersenwerk voor honden
Hersenwerk is te vergelijken met denksport of braintraining voor mensen. Het is leuk, het ontspant en tegelijkertijd stimuleert het mentaal. Hersenwerk zorgt voor geestelijke inspanning bij de (tijdelijk) fysiek beperkte hond vanwege een blessure of operatie. Zo kan de hond toch zijn energie kwijt. Maak kennis met Hersenwerk onder begeleiding van Mariëlle Taal van Hond & Taal.