Biografie

Over mij

slide7Van jongs af aan wist ik al dat ik met dieren wilde gaan werken. Met het uiteindelijke doel om dierenfysiotherapeut te worden startte ik in 2006 met de HBO opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) om daarna zo snel mogelijk door te stromen naar de Post-HBO opleiding Dierfysiotherapie in Barneveld.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij verschillende professionals binnen de diergeneeskunde zowel in Nederland als in het buitenland. Tijdens deze stages heb ik kennis gemaakt met verschillende facetten binnen de diergeneeskunde, waardoor ik de nodige kennis en ervaring heb opgedaan. Ik breid mijn kennis graag meer uit door regelmatig nascholingen en cursussen te volgen en congressen bij te wonen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en kan ik u en uw beste maatje zo goed mogelijk helpen.

Begin 2015 heb ik de opleiding tot dierenfysiotherapeut met goed gevolg afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam in verschillende dierfysiotherapie praktijken en heb ik daarnaast mijn eigen praktijk voor dierfysiotherapie opgezet. Ik ben erg blij dat ik van mijn liefde voor dieren nu mijn beroep kan maken!